Subway laatta

Metrolaatta – Subway-laatta laajasta valikoimasta | Netrauta.fi

Tutustu Netraudan subway-laattojen valikoimaan ja päästä luovuutesi irti laatoituksessa. Metro-laatta retroon kylpyhuoneeseen. Kiiltävä fasettihiottu laatta …

Metrolaatoilla luot mielenkiintoisen ilmeen keittiön välitilaan tai kylppärin seinään. Tutustu Netraudan valikoimaan ja tilaa edullisesti kotiin toimitettuna!

Seinälaatta Metro 10 x 20 cm | bauhaus.fi

Seinälaatta Metro 10 x 20 cm | bauhaus.fi

Usein laatat/mosaiikit on valmistettu luonnonmateriaalista, joten siinä voi olla värimuutoksia ja pieniä variaatioita. Tämä pätee erityisesti luonnonkiveen, …

Laattasarja Metro | OUTLET | Pukkila Oy

Laattasarja Metro | OUTLET | Pukkila Oy

Metro-sarjan laatat ovat trendikkäästi fasettireunaisia. Tarjolla on sekä himmeä- että kiiltävälasitteisia laattoja useassa eri koossa ja värissä.

Tutustu Pukkilan laajaan seinä- ja lattialaattojen valikoimaan. Useista laattamallistoistamme löydät sopivat tuotteet kaikkiin kohteisiin. Tutustu valikoimaan sivuillamme ja pyydä tarjous Pukkila myymälästä.

Margres Subway – Happy tiles

Margres Subway

SUBWAY :n edustama moderni avantgarde tyyli on saanut inspiraationsa betonista. Laatan pinta on microsementtimäisen sileä. Subway on parhaimmillaan suurissa …

Suurkaupunkikeskuksessa eläminen tarkoittaa,- monimuotoisuuden tulkintaa, innovaatioiden kokemista, jatkuvaa liikkumista missä evoluutio 0n päivittäistä.

Cifre Subway -laatat alkaen €37 Espanjassa +toimitus

Tuotteita ei ole varastossa. Valitse samankaltaiset laatat. Kysymykset ja vastaukset.

Kaikki Cifre-laatat (Espanja). Rahtikulut & -aika lasketaan netissä. Parhaat hinnat. Suojattu maksu. Kuriiri tuo näytteet (toimitus 48 tunnissa). Asiakasarvioinnit

Seinälaatta Metro 10×20 cm musta | STARK verkkokauppa

Laatat voidaan asentaa tiililadonnalla, joka antaa uutta ilmettä. Laatan koko 100 x 200 x 6,5 mm. Pakkauksessa 25 laattaa, yhteensä 0,50 m².

Subway ra White Matt – ABL-Laatat

Subway ra White Matt

The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our …

2cm ulkolaatat, jotka voidaan asentaa ilman kiinnitysaineita.

Kaakeli, Metro, 10 x 20 cm – Biltema.fi

Tämä klassinen kaakelilaatta on nimeltään Metro, ja se on erittäin suosittu seinillä keittiöissä, kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa.

Tämä klassinen kaakelilaatta on nimeltään Metro, ja se on erittäin suosittu seinillä keittiöissä, kylpyhuoneissa ja kodinhoitohuoneissa. Ajaton malli, jonka viistot reunat tekevät seinästä elävän.  Korkea laatu lasitetulla kiiltävällä pinnalla, joka on helppo pitää puhtaana.  Sisäkäyttöön yksityisissä ja julkisissa ympäristöissä.  HUOM! – Varmista, että kaikissa paketeissa on sama tuotenumero ja polttokoodi (löytyy paketista kohdan “Shade” alta)  – Tarkista laatat huolellisesti ennen liimaamista. Kun laatat on liimattu, niitä ei voi reklamoida värin, sävyn ja koon perusteella.

Seinälaatta laajasta valikoimasta – K-Rauta

Seinälaatat | Seinälaatta laajasta valikoimasta – K-Rauta

Pintamateriaalit/Laatat · Lattialaatat · Luonnonkivilaatat · Mosaiikkilaatat · Seinälaatat. Valitse vaihtoehto seuraavista tai ohita jatkaaksesi.

Seinien laatoitus suunnitteilla? Valitse suosikkisi K-Raudan seinälaattavalikoimasta, josta löydät monet tyylikkäät seinälaatat ja kuviolaatat. Tilaa!

Keywords: subway laatta