Pizza max

Pizzamax

Skip to content. Pizzamax. Slide 1. Pizzat, kebabit ja wingsit … Rekisteröidy osaksi Maxi-tiimiä! Tiimiläisenä saat aina ilmaisen juoman sekä paljon muita …

Pizza Max kotiinkuljetettuna kaupungissa Mikkeli – Foodora

Pizzamax · Sivu · Pizzeria · Vuorikatu 3, Mikkeli, Finland · +358 15 225050 · pizzamaxoy@gmail.com · pizzamax.fi · Nyt suljettu · Lisätietoja henkilöstä Pizzamax.

Pizza Max | Herkulliset Italialaiset pizzat | Mikkeli – Wolt

Pizza Max | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.mikkeli

Pizzat olivat todella hyviä ja niitä voin suositella! Maukkaita, hyviä, maistuvia. Sen sijaan kebab oli todella ala-arvoista. Heitimme osan roskiin. Se oli …

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Pizza Max suosio perustuu kymmenien vuosien ajalta karttuneeseen kokemukseen ravintola-alalta. Herkullisten annostemme salaisuus on se, että käytämme omia reseptejämme aina kastikkeista pizzapohjiin ja valmistamme ne italialaisia perinteitä kunnioittaen ammattimaisen henkilökunnan voimin.

Pizzamax | Mikkeli – Facebook

Finder.fi kertoo Ravintola-Pizzeria Max Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Pizza Max, Mikkeli: Bewertungen – Eat.fi

eat.fi

Ominaisuudet: – Pääset koko valikkoomme. – Kaikki valinnat jokaisessa pizassa ja sivuilla ovat saatavilla. – Yksinoikeus vain mobiililaitteisiin.

Eat.fi – Kaikki ravintolat kartalla! Aukioloajat, arvostelut, pöytävaraus, tilaus, lahjakortit.

Ravintola-Pizzeria Max Oy – Y-tunnus: 3103704-1 – Finder

Ravintola-Pizzeria Max Oy – Y-tunnus: 3103704-1 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo Ravintola-Pizzeria Max Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Pizza Max – sovellukset – Google Play

Pizza Max – Google Play ‑sovellukset

Suosikkipizzaasi on nyt helpompaa kuin koskaan tilata ja nauttia milloin tahansa päivästä milloin tahansa.

Keywords: pizza max, pizza max mikkeli, max pizza