Mcdonalds limingantulli

limingantulli_EOTF – McDonald’s

30.8.2021 — Oulun Limingantullin McDonald’s-ravintola on jo 57. Suomen McDonald’s-ravintola, josta löytyvät digitaaliset tilauskioskit. Lisätietoja.

McDonald’s Oulu Limingantulli – Etusivu – Facebook

McDonald’s Oulu Limingantulli – Etusivu

Finder.fi kertoo McDonald’s Oulu Limingantulli yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

McDonald’s Oulu Limingantulli. Autokaista, pöytiintarjoilu, mobiilitilaukset,… Nuottasaarentie 2, 90400 Oulu

McDonald’s Oulu Limingantulli | Wolt | Kotiinkuljetus

McDonald’s Oulu Limingantulli | Wolt | Kotiinkuljetus | Oulu

McDonalds Limingantulli, Oulu: See unbiased reviews of McDonalds Limingantulli, rated 1 of 5 on Tripadvisor and ranked #164 of 200 restaurants in Oulu.

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | I’m lovin’ it. Tarkat allergiatiedot ja lihojen alkuperämaat löydät osoitteesta: https://www.mcdonalds.com/fi/fi-fi/menu.html

McDonald’s Oulu Limingantulli – Big Mac – Foodora

McDonald’s Oulu Limingantulli – Y-tunnus: 3117847-7 – Finder

McDonald’s Oulu Limingantulli – Y-tunnus: 3117847-7 – Yritystiedot, taloustiedot, päättäjät & hallituksen jäsenet

Finder.fi kertoo McDonald’s Oulu Limingantulli yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

McDonald’s – Limingantulli – Nuottasaarentie 2 – Foursquare

McDonald’s – Limingantulli – Nuottasaarentie 2

See 42 photos and 4 tips from 975 visitors to McDonald’s. “Todella toimiva ilmastointi, helteillä mukava käydä syömässä ^^”

McDonald’sin kuittiin kirjoitetut sanat hätkäyttivät … – Iltalehti

Iltalehti

McDonalds Limingantulli – Oulu Restaurants – TripAdvisor

MCDONALDS LIMINGANTULLI, Oulu – Menu, Prices & Restaurant Reviews – Tripadvisor

McDonalds Limingantulli, Oulu: See unbiased reviews of McDonalds Limingantulli, rated 1 of 5 on Tripadvisor and ranked #164 of 200 restaurants in Oulu.

Ajo-ohjeet määränpäähän McDonald’s, Oulu Limingantulli …

Ajo-ohjeet määränpäähän McDonald’s, Oulu Limingantulli, Nuottasaarentie, 2, Oulu – Waze

Reaaliaikaiset ajo-ohjeet määränpäähän McDonald’s, Oulu Limingantulli, Nuottasaarentie, 2, Oulu, perustuen Wazen liikennetietoihin – muilta Wazen käyttäjiltä.

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Kempele, Oulu … – Jobylon

Ravintolatyöntekijä McDonald’s Kempele, Oulu Kaakkuri, Oulu Limingantulli, Oulu Rotuaari – McDonald’s Suomi | Jobylon

Haluatko tehdä työtä monimuotoisessa ja ammattitaitoisessa porukassa hyvän yhteishengen vallitessa? Oletko kiinnostunut vakituisesta tai osa-aikaisesta työsuhteesta joustavilla työajoilla? Omaatko vieraanvaraisen asenteen, jonka tavoitteena on saada asiakas tuntemaan olonsa tervetulleeksi? Onko sinulla luontainen taito auttaa ja ilahduttaa muita sekä nähdä vaivaa heidän eteensä? Jos vastasit kyllä, niin sovit meille loistavasti! Me kaikki olemme erilaisia, ja siinä piilee vahvuutemme. Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa osoittaa vieraanvaraisuutta, vaan tärkeintä on saada asiakas tuntemaan olonsa tärkeäksi ja tervetulleeksi. Työntekijämme toimivat ravintoloidemme vieraanvaraisuuden lähettiläinä luoden herkullisia hyvän olon hetkiä helposti kaikille. On tärkeää, että jokaiselle asiakkaalle tarjotaan ainutlaatuinen kokemus. Lisäksi sosiaalisuus ja ryhmätyötaidot ovat edellytys ravintolan tiimityössä ja edistävät yhteen hiileen puhaltavan hauskan työyhteisön syntymistä. Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen ja sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä. Työ sopii hyvin henkilölle, joka nauttii uusien asioiden oppimisesta, on sosiaalinen ja työskentelee mieluummin porukassa kuin puurtaa yksin. Lisäksi ravintolatyöntekijä tulee toimeen suomen tai englannin kielellä, tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja työskentelee mielellään vaihtelevissa työvuoroissa niin arkena kuin viikonloppunakin.

Keywords: mcdonalds limingantulli, limingantulli mcdonalds, limingantullin mcdonalds, mcdonalds limingantulli remontti