Fjorno pizza kuopio

FJORNO – Flames of flavors

Mikä on Fjorno? … Tänään olemme jälleen uunin äärellä paistamassa teille pizzoja aidolla tulella Edessänne Huomenna lämmitellään taas Edholm kuumaksi …

Menu – FJORNO

Oluet 6€ … Pizzapohjat sisältävät gluteenia. Kaikki juustomme ovat pastöroituja ja vähälaktoosisia. Kysy lisää allergeeneista henkilökunnalta.

Fjorno | Kuopio – Facebook

Aidolla tulella paistettua pizzaa street-food tyyliin! To-pe 11-20. La 12-20. Pirtinkaari 28, 70820 Kuopio. Tervetuloa! ☎️ +358 41 314 1187.

Fjorno | Wolt | Kotiinkuljetus | Kuopio

Fjorno | Wolt | Kotiinkuljetus | cities.kuopio

Fjorno Oy on perustettu vuonna 2020. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kuopio. Yhtiön toimitusjohtaja on Jori Asko Matias Piirainen.

Katso menu ja tilaa ruuat kuljetettuna | Savun tuoksu on yhdistetty jo tuhansia vuosia ruoanlaittoon ja meidän missiomme on tehdä siitä nykypäivää. Intohimoisesti olemme koonneet uusia makuelämyksiä ja lähteneet ruoanlaiton alkujuurille. Hehkuva hiillos, korkea lämpötila ja savun aromit vievät raaka-aineet täysin uudelle tasolle.

@fjornostreetfood • Instagram photos and videos

19.11.2021 — Fjorno pizzavaunu tulee jälleen tiistaina 23.11. paistamaan ja myymään pizzaa Microkadun sisäpihalle M-osan tornin edustalle.

Fjorno Oy – taloustiedot, Y-tunnus ja päättäjät – Finder.fi

Pizzakokki / Fjorno, Jobly, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio ja Hotelli- ja ravintola-ala, … Tule paistamaan pizzoja aidolla tulella ja intohimolla!

Katso Finder.fi:stä yhtiön Fjorno Oy (3179322-6) yritystiedot, päättäjät, työntekijämäärä ja taloustiedot, kuten liikevaihto ja tulos.

Fjornon pizzavaunun herkkuja jälleen Microkadulla

Fjornon pizzavaunun herkkuja jälleen Microkadulla – KPY Novapolis – Toimitilat ja kokoustilat Kuopiossa

5 päivää sitten — Pizzakokki / Fjorno. Fjorno Oy / Osuma Henkilöstöpalvelut Oy – Kuopio … Tule paistamaan pizzoja aidolla tulella ja intohimolla!

Fjorno pizzavaunu tulee jälleen tiistaina 23.11. paistamaan ja myymään pizzaa Microkadun sisäpihalle M-osan tornin edustalle.

Pizzakokki / Fjorno, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy – Jobly

Pizzakokki / Fjorno, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy – Kuopio | Jobly

Pizzakokki / Fjorno, Jobly, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio ja Hotelli- ja ravintola-ala, Kokki.

Pizzakokki / Fjorno – Työpaikat – Duunitori

Pizzakokki / Fjorno – Fjorno Oy / Osuma Henkilöstöpalvelut Oy – Työpaikat – Duunitori

Avoin työpaikka: Pizzakokki / Fjorno – Fjorno Oy / Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Kuopio. Duunitorilla lisäksi yli 30 000 muuta avointa työpaikkaa. Lue lisää nyt!

Keywords: fjorno pizza kuopio