Pulled Pork / Revitty possu resepti

| 0 kommenttia | | Kategoria : pork, possu, pulled, revitty

Ainekset
mausteseos:
1 rkl jauhettua kuminaa
1 rkl valkosipulijauhetta
1 rkl sipulijauhetta
1 rkl chilijauhetta (savustettua)
1 rkl cayannepippuria
1 rkl suolaa
1 rkl savustettua paprikajauhetta
1 rkl mustapippurirouhetta
2,5 dl fariinisokeria
marinadi:
1,25 dl suolaa
1,25 dl fariinisokeria
18 dl kylmää vettä
2 kpl laakerinlehteä
3 rkl mausteseosta
liha:
3,5 kg possun lapaa/ possun paistia/ kasleria
Ohjeet
Sekoita marinadin ainekset keskenään, laita kulhoon tai minigrip
pussiin. Laita liha marinoitumaan nesteeseen 8 tunniksi jääkaappiin.
Ota liha pois marinadista, kuivaa liha talouspaperilla. Hiero lihan
pintaan loppu mausteseos. Laita paistomittari lihaan. Laita 125
asteiseen uuniin. Paista kunnes paistomittari näyttää 93 astetta, eli
ylikypsää. Revi liha haarukalal lihan syyn suuntaisesti. Tarjoa vaalean
leivän kanssa.

Hakusanat

Jätä kommentti